06.01.2014

Today we love


Vakre Kaisa Smutniak!









Bestlite lamper på soverommet. Denne veggmodellen er min favoritt, 
flott å se på og den gir perfekt leselys.









Vårvarene begynner å komme i butikk. Denne blusen fra 
Isabel Marant skal jeg bruke til hvite jeans og shorts i sommer.








Vakre blomster på en grå januardag.









Grasshopper lampen fra GUBI.
En tidløs klassiker.







Embryolisse Lait-Créme Concentré har oppnådd kultstatus over hele verden.
Jeg er svak for alt som er fransk og som har kultstatus;)
Denne kremen elsker jeg!

Kremen er mild og luktfri. Den er fri for parabener og inneholder en kombinasjon av fettsyter, vitaminer og næringstoffer som bla bivoks, shea butter og aloe vera.
Kremen er lett og kan brukes av hele familien. Perfekt til far, såre barnerumper og som fuktighetskrem til mor.
Den er perfekt å ha med på reise da den kan brukes som rensekrem, den lindrer solbrent hud og som fuktighetsmaske.
I tillegg er den perfekt som primer under makeup. 
En must-have! Prisen er også god; 250,-



HUSK AT VI SENDER TIL HELE LANDET!
kontakt oss pr.mail


03.01.2014

Today we love



Godt nytt år kjære CRUSH-venner!
Jeg håper du har hatt en fin og fredelig jul.
Selv har jeg hatt fine dager med familien.
Jeg vet jeg har vært elendig på å oppdatere bloggen den siste tiden.
Men jeg har hatt så mye annet på gang, og dessverre ikke hatt tid eller energi.
Det skjer mye spennende på CRUSH fremover og jeg gleder meg veldig til å dele dette med deg! 







Mitt julebord var dekket med juleserviset fra Royal Copenhagen.
I år droppet jeg damaskduken og gikk for linduk - og som du ser er den ustrøket.
Duken og tøyserviettene kan du kjøpe på CRUSH.
Lyktene på bordet er fra by Nord. Jeg bruker dem også som vase.
Vi har lyktene i butikken nå i flere flotte farger.










Jakten på den perfekte parfymen…
Hvis du er som meg og ikke vil lukte som alle andre er dette kanskje parfymen for deg. 
Not a Perfume er en parfyme som utvikler seg individuelt,
men med en tydelig rund og amber-aktig note som virker som det rene kjærlighets ambrosia!
Vi har den endelig tilbake på lager igjen!











Denne fantastiske saueskinnsjakken kommer i butikk neste uke.
Vi har igjen 1x36 1x38 og 1x40.
Jakken koster 6000,-












Parkasen på bildet finnes i NAVY og koster nå 3000,-



SALGET ER I GANG -40-70%
Gå ikke glipp av anledningen til å sikre deg flotte plagg fra Isabel Marant,
Stella McCartney, GANNI, Alexander Wang+++ til en rimelig penge.

SKO -50%
Utvalgte jeans -50%



Klassisk boucle jakke fra Isabel Marant nå 1800,-







Mine favoritt jeans fra FRAME.
Vi har fått ny levering.
Vi hjelper deg med å finne rett størrelse hvis du vil bestille .





Look we love!

På salget vårt finner du den perfekte stripete toppen til halv pris.
Vi har fått inn nye sorte jeans, de sitter litt løsere og er korte i bena som på bildet.










Nadja Bender i en av vårens fineste jakker.
Vi har den i butikken nå.












17.12.2013

Today we love


Denne kåpen fra Isabel Marant.
Vi har den i butikken nå.








En grønn jul!








The Window, Henri Matisse 1916






Denne strikkegenseren fra GANNI.








Knute i håret.







Lykter fra by Nord. Er også fine som små vaser.








Disse telysholderene fra Georg Jensen er nydelige. De kommer
i en fin gaveeske (2 stk for 249,-)
En perkekt venninne gave!






Endelig tilbake igjen på lager; 
de gode produktene fra COWSHED.







Dette er en favoritt hjemme hos oss. Jeg la ut et bilde av dem på instagram i helgen
og det er flere som har etterlyst oppskrift.
Her kommer den!
(Gi en lyd hvis du trenger mer info.)


FLØDEBOLLER

500 g marsipan  (jeg bruker den lilla fra Odense)
300 g sukker
1 dl vann
150 g eggehviter
250 g mørk sjokolade helst 70%


  1.  Del marispanen i 20 -25 deler og stek i ovnen på 180 grader i 5-8 min. Avkjøles etterpå.
  2. Kok opp sukker og vann og la det koke i 2 min. Sukkerlaken er ferdig når den er gylden i kantene.
  3. Eggehvitene piskes lett i en kjøkkenmaskin. Tilsett sukkerlaken langsomt i en tynn stråle. Blandingen skal piskes i 15 minutter på middels hastighet.
  4. Sjokoladen smeltes i vannbad.
  5. Blandingen sprøytes på marsipanbunnene. 
  6. Jeg har bollene i ovnen som fortsatt er varm i noen minutter sånn at det får en hinne før jeg dupper dem i smeltet sjokolade.
Holdbarhet ca. 3 dager.








Vi har fått inn første levering av Isabel Marant sin vårkolleksjon.
Denne er en favoritt!







Look we love!





Vi holder åpent til kl.1800 hver dag denne uken.
Velkommen!