11.03.2014

Beauty CRUSH
Den prisbelønnede rensen EVE LOM Cleanser er selve basen i EVE LOM sitt hudpleieregime. Utviklet av en av verdens ledende hudpleieterapaut som er hyllet som "Queen of Cleansing" Eve Lom rensen har fått flere utmerkelser enn vi hva de fleste kan drømme om! Vogue har kalt det "Sannsynligvis den beste cleanseren i verden!" og er en fast ingrediens skjønnhetens hall of Fame som Instyle og CEW.


Eve Lom rensen er så mye mer enn navnet tilsier. Den silkeaktige konsistensen smelter ved kontakt med huden, fjerner alle spor av forurensning og daglig skitt, men og eksfolierer og toner i ett enkelt trinn. Med egyptiske Kamille og Cocoa Butter som lindrer og pleier huden. Med andre ord er denne lille forundringskrukken fullt fortjent sin legendariske status! 

Normal/tørr hudtype anbefales å bruke rensen en gang daglig (på kvelden). 
Fet/veldig fet hudtype anbefales å bruke den to ganger daglig - morgen og kveld. 
HVORDAN: Masser en liten mengde over hele ansiktet og halsen for å fjerne skitt og make-up. Dette steget sørger for å fjerne all make-up fra huden. Fyll en bolle eller vaskeservanten med varmt vann og fukt Muslin Cloth. Vri ut overflødig vann og press kluten forsiktig mot ansiktet og halsen. Varmen vil mykgjøre huden og åpne porene slik at de aromatiske oljene i rensen vil fjerne urenheter på huden. 
For optimal rens, repeter dette steget totalt tre ganger. Brett den varme, rensede kluten til en trekant og jobb i små, sirkulære bevegelser over hele ansiktet og halsen for å fjerne rester av EVE LOM Cleanser. Muslin kluten vi gi en mild eksfoliering som jevner ut huden og øker blodsirkulasjonen slik at huden føles jevn og myk. 
Når EVE LOM Cleanser brukes om kvelden kan det være fordelaktig å legge til følgende steg: Skyll kluten i kaldt vann og press forsiktig over ansikt og hals. Dette sørger for å lukke porene og gi en jevnere og fastere hud. Den vil også etterlate huden med en følelse av at den er frisk og ”super-ren”. INNEHOLDER: Nellikolje har antiseptiske egenskaper som klargjør huden, mens Eukalyptus renser. Humleolje virker oppstrammende og Egyptisk kamille lindrer og beroliger, mens kakaosmør mykgjør og pleier huden.


)

Vekk opp huden din med denne lette rensebalsamen! Denne raske og enkle "rinse-off" behandlingen, hvor det ikke er nødvendig med musselinklut, er det perfekte supplementet til den legendariske Eve Lom Cleanser. Inspirert av den opprinnelige rensekremen, sørger Morning Time Cleanser for at huden din alltid ser og føles myk og ungdommelig ut.
Resque Mask.

Når den brukes to ganger i uken bidrar denne masken unike blanding av oljer og ekstrakter til å bekjempe alle slags vanlige hud plager - fra trøtthets og alderstegn til ujevn hudtone - det vil si alle kan dra nytte av denne lille krukken.
 Eve Lom har vert i forkant av luksus hudpleie for nesten 25 år. Hun er synonymt med skjønnhet og hennes produkter er kjent for å gjøre akkurat det de lover. EVE LOM er for de som ønsker raske resultater, og er villig til å betale for dem. Denne hardtarbeidende masken bidrar til å rense huden for urenheter og gjenopprette harmoni. Eve Loms leire-baserte Rescue Mask inneholder kamfer som renser porene og decongest, Mandelolje for å takle hyper-pigmentering og Honning til å glatte ut linjer og gi fuktighet. Denn reddende masken vil bekjempe urenheter, rødhet og "puffiness" og hjelper deg å oppnå drømmehuden Husk at vi sender til hele landet!