03.09.2013

Today we love
Autumn seemed to arrive suddenly that year. The morning of the first September was crisp and golden as an apple...

JK Rowling, HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS


Jeans som sitter som et skudd.
Jakter du etter den perfekte jeansen?
Da kan vi hjelpe deg. Nå har vi godt utvalg av ulike modeller og vasker. Sett av god tid når du skal kjøpe jeans.  Tenk etter hva slags type jeans du er på jakt etter. Hvilken passform har du lyst på, hvilken vask ønsker du og til hvilke anledninger skal du bruke den? Jo mer konkret du er, desto lettere blir det for deg å finne den rette. 
Vi hjelper pr. telefon eller mail hvis du ikke har anledning til å komme innom butikken.Denne dunjakken fra GANNI.

Nye dufter! 

Elin Kling i mine favoritt jeans.
Elsker fargen på denne GUBI stolen!


Tid for pledd og innekos.

De vakreste og beste pleddene får du fra AIAYU. Aiayu betyr '"sjel" på språket aymara. Aiayu er et dansk merke som produserer de fineste strikkeplagg. 
Plaggene designes i Danmark og produseres i Bolivia. Slik forsikrer de seg om at fortjenesten forblir hos produsenten og skaper gode arbeidsplasser der det trengs mest. Cashlama™ som er laget av den fineste kashmir-ullen på lamaen blir kun produsert et sted i verden (Bolivia), er nylig oppdaget og svært unikt. Aiayu var det første merket som lanserte denne kvaliteten, allerede i 2006. 
Cashlama ullen er svært slitesterk, myk og nupper ikke. Aiayu består derfor av førsteklasses, eksklusive plagg, som varmt kan anbefales til våre kunder hos CRUSH! I tillegg til pledd og puter, har vi også fantastiske klær fra Aiayu. 
Aiayu's motto er: "estetikk og etikk, hånd i hånd".
 Alle plagg er derfor miljøvenlige, og etisk produsert.


HUSK at vi sender og bringer til hele landet.
Send en mail hvis du ser noe du liker.
Vi hjelper deg med valg av størrelser.